Královna jihu - Pérez-Reverte, Arturo, 1951- (Klokan, 2012)
Z chudého děvčátka se Teresa Mendosová vypracovala na šéfku zločinecké organizace. Jenže je trnem v oku jak kolumbijské, tak i ruské mafii...