Ostře rudá : osobní zpověď lékařky o světě, kde život a smrt balancují na špičce skalpelu - Weston, Gabriel (Opravdové příběhy, 2010)
Skutečný příběh lékařky zachycuje zákulisí chirurgického povolání a nevšední prostředí operačních sálů.