Bratři Sesterové - deWitt, Patrick, 1975- (Argo, 2013)
Existencialni western á la Jarmuschův Dead Man či Cormac McCarthy. Prospektora Hermanna Warma čeká násilná smrt - nařídil ji záhadný a mocný muž známý pouze jako Komodor a mají se o ni postarat jeho neblaze proslulí zabijáci Eli a Charlie Sesterové ...