Konkurenti - Lukjaněnko, Sergej Vasiljevič, 1968- (Trifid, 2013)
Valentin navštíví personální agenturu Hvězdná hodina, kde se za mnoha úsměšků a ironických poznámek nechá z legrace naverbovat do vesmírné armády.