Špalíček výletů pro každý den jeden - David, Petr, 1949- (S & D, 2010)
Špalíček výletů je průvodcem a rádcem všech motoristů, kteří chtějí poznávat krásy a zajímavosti České republiky. Obsahuje 365 výletů k vybraným cílům - tradičním a známým, ale také na místa, která jsou něčím mimořádná a návštěvníci si k nim teprve hledají cestu