Vzpomínky na jedno dobrodružství : zápisky o argentinském tangu zhotovené seňorem donem Robertem Juanem Carlosem Fuljumerem y Siupacha - Fulghum, Robert, 1937- (Argo, 2013)
Robert Fulghum ve víru argentinského tanga v Argentině.