Muž na odstřel - Child, Lee, 1954- (BB/art, 2013)
Další dobrodružství bývalého agenta vojenské policie Jacka Reachera začíná tentokrát na silnici. Podezřelá trojice, kterou Jack stopne, ho veze rovnou do nového problému.