Nemůžeš mě milovat - Garwood, Julie, 1946- (Oldag, 2013)
Na první setkání s Olivií MacKenzieovou agent FBI Grayson Kincaid jen tak nezapomene. Krásná mladá právní zástupkyně se totiž připletla k zátahu FBI a způsobila značný chaos. Měsíce sledování a pečlivého plánování byly zmařeny, Kincaidův partner zuří a dává to Olivii znát. Olivia se ovšem nedá zastrašit, protože sama pracuje pro ještě obávanější instituci – pro Finanční úřad. A práce pro Finanční úřad USA není žádná hračka...