Kryštof Kolumbus a tajemství zvonu ze Santa Maríi - Varela, Consuelo (Mladá fronta, 2010)
Unikátní publikace, obsahující stovky archivních materiálů i nově pořízených fotografií, sestavuje z mnoha dílků tajuplnou skládanku života Kryštofa Kolumba.