Hrana touhy - Berlin, Eve (Ikar, 2013)
Kara jako dobrá právnička ví, jak udržet tajemství. Zvlášť poté, co ji odmítl bývalý milenec, když mu prozradila svoje tajné touhy. Proto už ani nečeká, že najde muže, který ji dokáže sexuálně uspokojit. Jenomže potom prožije jednu z nejneuvěřitelnějších nocí svého života s mužem, kterého vždy z dálky a potají obdivovala.