Ženy na tahu - Fedler, Joanne (Jota, 2013)
Volné pokračování mezinárodního bestseleru Dámská jízda je bystrou, zábavnou a také velmi pronikavou sondou do života žen, které se snaží vypořádat se stárnoucími těly, nenaplněnými sny a pubertálními dětmi. Ale hlavně je to kniha o přátelství, lidskosti a mateřství - a o tom, že milovat znamená především nechat jít.