Vláda pekel - Hassel, Sven, 1917- (Military, 2011)
Osudy praporu 999 se odehrávají na sklonku 2. světové války na východní frontě. Čtenář se setkává se známými postavami předchozích knih, které válečný život zanesl do Varšavy.