Vynucený sňatek - Ranney, Karen (Baronetka, 2012)
První kniha volné romantické série (volně navazuje román "Ledová královna"). Lady Sarah Bainesová je kvůli matce přinucena ke sňatku se skotským šlechticem a vynálezcem Douglasem Estonem. Douglas se do Sarah zamiluje na první pohled, ona však jeho kouzlu dlouho odolává. Své skutečné city si uvědomí až ve chvíli, kdy manžel po návratu do Anglie zmizí a je prohlášen za mrtvého. Třeba jí její budoucnost zjeví slavné Tullochské zrcadlo, které má ženě, jež do něj pohlédne, ukázat co ji opravdu čeká.