Ve znamení Štíra - Stiefvater, Maggie, 1981- (Argo, 2013)
Americká autorka, která se i u nás proslavila svou veleúspěšnou romantickou trilogií o vlkodlacích Vlci z Mercy Falls, vystavěla svůj nový, strhující román s působivou tajemnou atmosférou na skotské, irské a manské mytologii: kolem báje o rychlých, nádherných, ale nebezpečných vodních koních rozehrála příběh dvou mladých lidí, příběh jejich vztahu a nelehkého dospívání.