Dům číslo 6 - Rywiková, Nela (Host, 2013)
Příběh s kriminální zápletkou o osudech čtyř sousedů z polorozpadlého domu mezi vysokými pecemi vítkovických železáren, kteří se při hledání zdánlivě nejjednodušší životní cesty dopustí zločinu.