Říkej mi princezno - Blædel, Sara, 1964- (Detektivní román (Host), 2013)
Dánský kriminální román o pátrání po nebezpečném útočníkovi, který se seznamuje přes internet s ženami, aby je mohl na závěr romantické schůzky znásilnit.