Pohanský kámen - Roberts, Nora, 1950- (Klokan (Alpress), 2013)
Místní obyvatele městečka Hawkins Hollow periodicky sužují podivuhodné události. Quinn už v předchozím dobrodružství zjistila, že tyto jevy se váží k tajuplnému Kameni pohanů. Zde byl před dvěma desetiletími omylem díky rituálu vypuštěn prastarý démon toužící rozsévat zlo a zkázu. Nyní k pohanskému kameni putují Gage Turner a mladá žena Cybil disponující schopností nahlédnout do budoucnosti. Brzy však někdo z nich bude stát před osudovou volbou.