V jedné osobě - Irving, John, 1942- (Odeon, 2013)
Tématem Irvingova nového románu je homosexualita a sadomasochistické praktiky. Pojednává o šedesátiletém bisexuálovi jménem William, který vzpomíná na svůj nezřízený život v padesátých a šedesátých letech.