Syn větru a Prsatý muž - Formánek, Josef, 1969- (Gekko, 2013)
Prsatý muž se po osmi letech vrací na ostrov Siberut a zjišťuje, že se v mnohém změnil, stejně jako jeho život. Jedinečný příběh o změně tak velké, že si ji jen těžko dokážeme představit.