Vánoční dárek - Price, Katie, 1978- (BB/art, 2013)
Tiffany Taylorové je dvaadvacet, pracuje jako servírka v pizzeri i a sní o práci stylistky. Ani v milostném životě nezažívá nic pře vratného. S bývalým přítelem Billym se sice definitivně rozešla, j enže někdy se cítí tak sama, že je vděčná, když si spolu občas vyj dou. A pak dostane dopis, který jí úplně změní život. Od své matky , která se Tiffany kdysi vzdala, se dozvídá, že má nevlastní sestr u - slavnou fotomodelku Angel Summerovou!