Ruční práce pro malé šikulky - Bull, Jane (Slovart, 2013)
Průvodce ručními pracemi pro šikovné holčičky. Naučíš se základní techniky a vyrobíš spoustu krásných věcí. Najdeš tu velký výběr skvělých nápadů, můžeš tvořit, navrhovat... a skvěle se bavit!