Roztomilé malé lhářky. - Shepard, Sara, 1977- (BB/art, 2013)
Iana Thomase, údajného Alisonina vraha, policie zatkla právě na základě svědectví Emily, Spencer, Hanny a Arie. Jenže těsně před začátkem soudního procesu se mu podařilo utéct z domácího vězení a krátce na to od něho Spencer dostala e-mail, aby za ním přišla do lesa, kde jí chtěl něco ukázat. Jenže když tam přišla, našla ho mrtvého. Brzy tam za ní dorazily i ostatní dívky z party, všem totiž přišla sms od nové A. Vše se zkomplikuje, když poté, co na toto místo přivedou policii, je Ianovo tělo pryč. Byl opravdu mrtvý nebo jen zraněný? Nebo ho někdo stačil odvléct? A kdo je nová nebo nový A?