Odpuštění - Osborne, Lawrence, 1958- (Fleet, 2013)
Tragický příběh o smrtelné dopravní nehodě a jejím dopadu na životní osudy marockých muslimů a britských a amerických "nevěřících", jež se protnuly v luxusním sídle v průběhu víkendové party.