Black Lady - Unger, G.F., 1921-2005 (MOBA, 2009)
Samantha Donovanová byla hráčka. Owena Quaida poznala, když se chystala vzdát partii pokeru, ačkoliv měla v ruce čistý flush. Došly jí totiž peníze. Owen, který jí spontánně poskytl neomezený kredit, jí však z nesnází pomohl. Při pohledu na Samanthu mu totiž bylo jasné, že má před sebou ženu svého života...