Stíny vzpomínek - Cleeves, Ann, 1954- (Knižní klub, 2012)
Před deseti lety byla Jeanie Longová odsouzena za vraždu patnáctileté Abigail Mantelové. Nyní se objevily nové důkazy a ty svědčí o její nevině, Jeanie však mezitím spáchá sebevraždu. Emma Bennettová, kdysi nejlepší Abigailina přítelkyně, má strach – sužují ji vzpomínky a také vědomí, že vrah je stále na svobodě. Inspektorka Vera Stanhopeová se vydává do Elvetu, malé vesnice v East Yorkshire, kde obě dívky vyrůstaly. Místní obyvatelé jsou podráždění, nejistí, někteří cítí vinu. A poté co je nalezena další oběť, vyšetřování nabere děsivé obrátky...