Zabít Alexe Crosse - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2013)
Sedmnáctý případ bývalého agenta FBI, nyní psychologa Alexe Crosse, který tentokrát pátrá po příčinách únosu dvou dětí amerického prezidenta.