Sexy vrásky a velké lásky - Knight, India, 1965- (Beletrie pro ženy, 2013)
Úsměvný příběh o ženské krizi středního věku, pokud budeme chtít různými způsoby zastavit naše stárnutí, budeme potom šťastné a spokojené?