Dcery hříchu : závěrečný díl pentalogie o kočovné nevěstce - Lorentz, Iny (Knižní klub, 2013)
Marie žije ctnostně na svém hradě, její dvě "dcery hříchu" mají své rodiny, a tak problémem zůstává jen třetí ratolest - horkokrevný syn Falko. Ten při jistém turnaji způsobí takové pozdvižení a nadělá si takové nepřátele, že se zdá moudré jej na nějakou dobu "uklidit" do vzdáleného bezpečí. Falko je tedy vyslán na cestu do Říma, kde ho čekají dva úkoly. Jednak doprovází neteř würzburského biskupa Alžbětu, kterou ve svatém městě čeká úřad abatyše prestižního kláštera, jednak se má účastnit příprav ke korunovaci krále Friedricha III. Ctitel dívčích půvabů Falko horko těžko odolává pokušení, které mu přináší každodenní společnost krásné Alžběty, netuší však, že v cíli ho čeká jiný románek, mnohem nebezpečnější...