Komplikace : pražský thriller - Adamson, Isaac (Paseka, 2013)
Lee Holloway, hrdina thrilleru, je Američan, který se při pátrání po osudech zmizelého bratra v metropoli na Vltavě zaplete do sítí intrik stejně temných jako černá magie. Komunistická tajná policie, nacistická okupační moc i dvorní mágové císaře Rudolfa - ukazuje se, že to vše nějak souvisí.