Muž, který miloval Yngveho - Renberg, Tore, 1972- (Současná evropská próza, 2013)
Skvělý román o dospívání, touze a lásce na pozadí významných dějinných událostí, v němž si připomenete nejen hudbu, ale i atmosféru tehdejší doby.