Povolání režisér - Sláma, Bohdan, 1967- (Prostor, 2013)
Rozhovor s legendárním českým režisérem se dotýká podstaty práce režiséra a scénáristy, hledání námětů, kritérií výběru herců i technických detailů filmového umění.