Slovník novější literární teorie : glosář pojmů - Müller, Richard; Šidák, Pavel, 1977- (Academia, 2012)
Kniha obsahuje 1018 hesel, v nichž jsou zahrnuty všechny podstatné přístupy, směry, koncepce i školy, které utvářely a utvářejí podobu současné literární teorie.