2 x 101 knih pro děti a mládež : nejlepší a nejvlivnější knihy pro děti a mládež - Mandys, Pavel, 1972- (Albatros, 2013)
Originální průvodce dějinami i současností české i světové literatury pro děti a mládež, výběr a doporučení těch nejzajímavějších a nejhodnotnějších knih pro dětské čtenáře.