Kouzlo 1-2-3 - Phelan, Thomas W., 1943- (CPress, 2013)
Jednoduchou důslednou metodou zvládnete nevhodné chování dětí, povzbudíte jejich dobré chování a posílíte vzájemné vztahy. Samotné "kouzlo 1-2-3" je taktikou, založenou na odpočítávání, která dítě výrazně motivuje ke změně chování a je velmi vhodná pro věkovou kategorii od 2 do 12 let.