První kněžna, aneb, Závrať moci : další příběh z časů, kdy muži byli ještě muži a ženy ženami - Bílek, Jiří, 1948- (Ikar, 2010)
Historický román o manželce knížete Bořivoje, první české kněžně Ludmile.