Tajemství anděla - Prouza, Petr, 1944- (Čtení pro seniory, 2011)
Odhalte dávné tajemství. Pátrejte společně s Davidem po stopách záhadné malby anděla a zejména malého chlapce z obrazu, který je mu až nápadně podobný... Je skutečně dítětem z obrazu? Podaří se mu vypátrat původ jeho rodiny?