Školníci - Kratochvíl, Miloš, 1948- (Triton, 2012)
Kniha z projektu Už jsem čtenář - Knížka pro prvňáčka. Projekt je zaměřen na rozvoj čtenářské gramotnosti dětí od úplných začátků jejich školní docházky.