Lidé a peníze ČNB - expozice - Vencovský, František (Česká národní banka, 2002)
Expozici "Lidé a peníze" připravila Česká národní banka pro veřejnost v krásných prostorách bývalého trezoru ve své budově v centru Prahy. Expozice "Lidé a peníze" nabízí historii vývoje peněz od pazourků k digitálním penězům a čipům. Publikace je členěna podle jednotlivých vitrín expozice a jsou v ní obsaženy hlavní textové pasáže jednotlivých vitrín s bohatým obrazovým doprovodem.