Tajemství - McClure, Ken, 1942- (Klokan (Alpress), 2014)
Hlavním hrdinou knihy je vojenský lékař Steven Dunbar, vyšetřovatel vědeckolékařského inspektorátu, který spadá pod britské ministerstvo vnitra. Přijde na stopu vraha lékařky pracující pro organizaci Lékaři bez hranic. Najít vraha nebylo lehké, ale usvědčit jej a předat spravedlnosti se zdá téměř nemožné. Liknavost lidí na nejvyšších postech, kteří se starají pouze o své politické ambice, stojí další čtyři životy. Dunbar začne pracovat na vlastní pěst a málem tak přijde o svou dceru. Dostane vraha? Kdo mu pomůže v nouzi nejvyšší?