Cyklovýlety po Česku a okolí : [64 výletů za poznáním] - Leschinger, Martin, 1968- (Flétna, 2013)
Cykloturistický průvodce poskytuje náměty na výlety po zajímavých místech, přírodních, technických i historických památkách Čech, Moravy a Slezska.