Sedm dní do pohřbu - Rozner, Ján, 1922-2006 (Prostor, 2014)
Vzpomínková próza románového charakteru od překladatele a publicisty Jána Roznera je autentickou zprávou o lidech, událostech a poměrech dané doby, o kulturních, společenských a politických poměrech na Slovensku na počátku normalizace.