Spi, děťátko, spi - Gerhardsen, Carin (Detektivky, 2014)
Hammarbyjská policie stojí bezradně před brutální popravou filipínské ženy a jejích dvou dětí u ní v bytě. Po pachateli nenajde žádné stopy a vyvstávají další a další otázky. Proč žije švédský otec dětí izolovaně, téměř bez kontaktu s okolním světem? A jak si žena z malých částek, které vydělává úklidem načerno, mohla koupit byt v hodnotě několika milionů? Kriminální komisař Conny Sjöberg, šéf Hammarbyjské policie, tvrdě pracuje na vyšetřování, ač jeho tým není zcela při síle. J