Božský bastard - Lauren, Christina (Jota, 2013)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný - a naprosto neodolatelný. Božský bastard.