Doba jedová. - Malkan, Stacey (Triton, 2014)
Kromě mnoha znepokojujících faktů se v knize dočtete o boji aktivistek za bezpečnější kosmetiku. Ženy nyvštívily představitele největších mezinárodních kosmetických společností a položily jim několik nepohodlných otázek. Firmy jim sice zavíraly dveře před nosem, mýtus o kráse se však začal bortit a toxická tajemství spolu s paradoxy kosmetického průmyslu vycházela na povrch