Největší tajemství Leopolda Bumbáce & pohádka z Pekla pod Sudem - Budař, Jan, 1977- (Mladá fronta, 2013)
Víte, co se stane, když ve válce připravíte člověka o život? Jeho duše se vás nepustí a bude vás trápit, dokud jí nepomůžete odejít v míru na onen svět. A právě to se stane i bývalému dělostřelci Leopoldu Bumbácovi. Jsou v Pekle pod Sudem jenom zlí čerti? Nejsou. Je tu i malý neposeda Brumlík, který pomůže Hvězdičce spadlé z nebe vrátit se k rodičům.