Dopisy z ostrova Skye - Brockmole, Jessica (Motto, 2014)
Píše se rok 1912. Čtyřiadvacetiletá Elspeth nikdy neopustila svůj domov na ostrově Skye. Když dostane dopis od studenta Davida Grahama až z daleké Ameriky, začnou si pravidelně dopisovat a jejich přátelství přeroste v lásku. Elspeth je ale vdaná a David je vyslán do Evropy jako řidič sanitky na západní frontě. Elspeth nezbývá nic jiného než se na modlit, že válku přežije.Druhá rovina příběhu se odehrává roku 1940. Elspethina dcera se zamiluje do válečného pilota.. čeká ji stejný osud jako její matku?