Chramst - Hiaasen, Carl, 1953- (Albatros, 2014)
Wahoo Cray žije v zoo. Jeho otec chová zvířata, takže Wahoo vyrůstal se všemi možnými krokodýly, hady, papoušky, krysami, opicemi a mnoha dalšími tvory. Zvířátka tedy zvládá, s tátou je to horší. Když se nechá najmout do televizního pořadu, v němž potrhlý Derek Jelen předvádí, jak přežít v divočině, Wahoo ví, že bude muset nejednou krotit jeho prchlivou povahu. A aby toho nebylo málo, Derek se hned první den nechá kousnout netopýrem a pak se ztratí v bouři.