Jak mít úspěšné dítě : proč je odhodlání, zvědavost a vytrvalost důležitější než inteligence - Tough, Paul (Edika, 2014)
Spisovatel a novinář Paul Tough ve své nové knize pátrá po skutečných důvodech úspěchu. Jak je možné, že dítě pocházející z problémové a chudé rodiny může být v životě úspěšnější než dítě plně zajištěné a podporované? Co bychom v našich dětech měli povzbudit a rozvíjet? Je charakter důležitější než znalosti? A dá se na něm pracovat?