Panika - Oliver, Lauren, 1982- (CooBoo, 2014)
Panika začala jako spousta věcí v Carpu, nudném malém městečku uprostřed ničeho - protože bylo léto a nebylo co dělat. O co v téhle hře jde? Je to prosté. Nemít strach.