Laguna plameňáků - Caspari, Sofia, 1972- (Knižní klub, 2014)
Argentina roku 1876. Mladá ovdovělá Annelie Wienandová se odstěhuje s dcerou Minou z Frankfurtu, aby se znovu provdala. Její manželství je však pro ni hořkým zklamáním. Pro čtrnáctiletou Minu jsou světlými okamžiky nevlídného rodinného života pouze setkání s chlapcem Frankem ze sousedství. Jednoho dne se však stane něco hrozného a Frank musí uprchnout...